strumica denes logo

(ФОТО) ПО НОВИТЕ СНЕЖНИ ВРНЕЖИ ВО СТРУМИЦА, „КОМУНАЛЕЦ“ ВЕДНАШ ИЗЛЕЗЕ НА ТЕРЕН!

Автор:

Датум:

јануари 26, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јануари 26, 2019

Категории:

Струмица

По новите снежни врнежи, зимската служба на Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ веднаш излезе на терен и го расчистуваше снегот од улиците, тротоарите и другите јавни површини.