strumica denes logo
градоначалник

јуни 1, 2019

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА СТРУМИЦА ОСТВАРИ СРЕДБА СО АМБАСАДОРОТ НА РЕПУБЛИКА БУГАРИЈА!

Градоначалникот Коста Јаневски, денеска, оствари средба со амбасадорот на Република

Види повеќе

февруари 23, 2019

КОСТА ЈАНЕВСКИ ГИ ПОСЕТИ ЛОКАЦИИТЕ НА КОИ СЕ ОДВИВААТ ГРАДЕЖНИ АКТИВНОСТИ!

Градоначалникот Коста Јаневски со своите соработници, денеска, ги посети локациите

Види повеќе

февруари 8, 2019

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОСТА ЈАНЕВСКИ И ГЕНЕРАЛНИОТ ДИРЕКТОР НА ПРОСВЕТНО ДЕЛО ПОТПИШАА МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА!

Градоначалникот Коста Јаневски и генералниот директор м-р Павле Петров, потпишаа

Види повеќе

февруари 2, 2019

Големиот градски парк во Струмица доби ново модерно осветлување!

Големиот градски парк доби ново модерно осветлување. Градоначалникот Коста Јаневски,

Види повеќе

јануари 13, 2019

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ЈАНЕВСКИ НА СРЕДВА СО ЧЛЕНОВИТЕ НА ЗДРУЖЕНИЕТО НА ГЛУВИ И НАГЛУВИ ЛИЦА ВО СТРУМИЦА!

Градоначалникот Коста Јаневски вчера ги посети членовите на Здружението на

Види повеќе

јануари 6, 2019

Честитка од градоначалникот Јаневски по повод празнувањето на Бадник и Божик

Почитувани сограѓани од христијанска вероисповед, Во пресрет на празнувањето на

Види повеќе

ноември 23, 2018

Градоначалникот Коста Јаневски на средби со жителите на Рич и Попчево

Градоначалникот Коста Јаневски и неговите соработници синоќа одржаа средби со

Види повеќе

ноември 20, 2018

Градоначалникот разговараше со граѓаните на Габрово, Банско и Муртино за нивните барања!

Изведба на атмосферска и фекална канализација, изградба на филтер станица,

Види повеќе