strumica denes logo

(ФОТО) НИКОЛА АНДОНОВ, КАНДИДАТОТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИНА НОВО СЕЛО ОД РЕДОВИТЕ НА СДСМ, СИНОЌА ВО ПОСЕТА НА ДРАЖЕВО!

Автор:

Датум:

април 6, 2019

Категории:

СДСМ

Автор:

Датум:

април 6, 2019

Категории:

СДСМ

Кандидатот за градоначалник од редовите на СДСМ Никола Андонов, синоќа по посети Дражево со неговиот тим каде одржаа средба со граѓаните.

„Ги слушнав нивните потреби и проблеми. Поразговаравме за досега направеното во изминатите години, но и за проектите кои што ќе ги реализираме во наредниот периот, ако јас ја добијам нивната довербана. Подобар живот во сите населените места е мојот приоритет, зацртан во мојата изборна програма.“ – напиша тој на неговата официјална страница.