strumica denes logo

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ЈАНЕВСКИ НА СРЕДВА СО ЧЛЕНОВИТЕ НА ЗДРУЖЕНИЕТО НА ГЛУВИ И НАГЛУВИ ЛИЦА ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јануари 13, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јануари 13, 2019

Категории:

Струмица

Градоначалникот Коста Јаневски вчера ги посети членовите на Здружението на глуви наглуви лица во општина Струмица. На средбата разговараа за проблемите и потребите на Здружението. Со цел престојот да им биде попријатен, градоначалникот Јаневски им подари телевизор, а тие Благодарница за поддршката што ја имаат од општина Струмица.