Home

Perdormire

Tag - фотографии

Струмица

ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ИЗГЛЕДА: СТРУМИЦА ДЕНЕС СО ЕКСКЛУЗИВНИ И ПРВИ ФОТОГРАФИИ ОД НОВАТА БОЛНИЦА ВО СТРУМИЦА!

Новата болницата во Струмица која ја гради фирмата AMG EDILXA според високи европски стандарди е во завршна фаза. Како што велат работниците, 70% од работите...