Home

Perdormire
Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ПРВИ ФОТОГРАФИИ ОД ПОДГОТОВКИТЕ НА НОВИОТ НОЌЕН КЛУБ ВО СТРУМИЦА!

Home

Тимот на Струмица Денес направи првични фотографии од внатрешноста на новиот ноќен клуб во Струмица. Како што не информираше сопственикот Никола Тунев (Шумац) се работи во полна паера. Во продолжение погледнете дел од фотографиите: