strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) СТРУМИЧКИОТ КАРНЕВАЛ НИЗ ФОТОГРАФИИТЕ НА СТОЛЕ АНГЕЛОВ!

Автор:

Датум:

март 10, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

март 10, 2019

Категории:

Култура

Како и секоја година така и оваа, Струмичкиот карневал помина во одлична, безбедна и карневалска атмосфера. Во продолжение Струмичкиот карневал низ фотографиите на Столе Ангелов:

Фотографиите може да ги погледнете со кликнување на следниот ЛИНК