Home

Perdormire
Хроника

ДО КАДЕ МОЖЕ ДА ОТИДЕ ЧОВЕЧКАТА (НЕ)КУЛТУРА ВО СТРУМИЦА?

Home

Текстот не е потребен, фотографиите сами нека зборуваат до каде може да отиде човечката (не)култура во Струмица…