Home

Perdormire
Струмица

ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ИЗГЛЕДА: СТРУМИЦА ДЕНЕС СО ЕКСКЛУЗИВНИ И ПРВИ ФОТОГРАФИИ ОД НОВАТА БОЛНИЦА ВО СТРУМИЦА!

Home

Новата болницата во Струмица која ја гради фирмата AMG EDILXA според високи европски стандарди е во завршна фаза. Како што велат работниците, 70% од работите се завршени, а благодарение на добрата соработка помеѓу AMG EDILXA и Министерството за Здравство на Република Македонија, порталот СТРУМИЦА ДЕНЕС имаше можност да направи неколку фотографии кои всушност ќе бидат и први во јавноста од моменталната состојба од внатрешноста на болницата.  Во продолжение погледнете ги фотографиите, а воедно прикачуваме и линк од градежната фирма AMG EDILXA http://amgedilxa.mk/?fbclid=IwAR2EMoUI37DbUjY2Qc6XTE_nxNZCneRoJ-e5zD9e6y5a5c1JvuHg01h1FZw