Home

Perdormire
Култура

ПОТРЕСНИ ФОТОГРАФИИ ОД КОСТУРИНО: ЛОЖЕЊЕ ГУМИ ВО ПЕЧКИ ЗА ВАР ВО СТРУМИЧКО!

Home

„О2 Иницијатива“ објави потресни фотографии од селото Костурино, Струмица, на кои може да се види како во печките за гасење вар се ложат гуми.

Тие ја опишуваат сцената како апокалиптична, споредувајќи ја со филмот „Mad Max“. Статија за истиот проблем, е објавена на сајтот „UnDark“.