strumica denes logo
депонија

март 26, 2019

ОПШТИНА СТРУМИЦА И КОМУНАЛЕЦ ПРОДОЛЖУВААТ СО ЧИСТЕЊЕТО НА ДИВИТЕ ДЕПОНИИ!

Општина Струмица и Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ и

Види повеќе

октомври 23, 2018

ПРОБЛЕМ ВО СТРУМИЦА: ДЕПОНИЈА КАЈ СОУ „НИКОЛА КАРЕВ“ – РЕАКЦИЈА НА ЖИТЕЛИ!

Поголем дел од улиците во Струмица се претворени во мали

Види повеќе

октомври 15, 2018

ПО ОБЈАВАТА НА СТРУМИЦА ДЕНЕС НЕ ПРЕСТАНУВААТ ДА ПРИСТИГНУВААТ ИНФОРМАЦИИ – ШТО СЕ СЛУЧУВА НОЌЕ НА ДЕПОНИЈАТА?

Откако вчера ја споделивме објавата за депонијата во Добрашинци (ВИДИ

Види повеќе

септември 17, 2018

(ФОТО) РУБРИКА: ПРОБЛЕМ ВО СТРУМИЦА – ВО БЛИЗИНА НА МАНАСТИРОТ „СВ.ИЛИЈА“ ИЗНИКНА ДЕПОНИЈА!

Манастирот „Св.Илија“ е едно од најубавите места каде струмичани најмногу

Види повеќе

август 30, 2018

(ФОТО) ПО СЕДМИ ПАТ, КОМУНАЛЕЦ ЈА ЧИСТЕШЕ ДЕПОНИЈАТА КАЈ БАНИЦА!

КОМУНАЛЕЦ:  Екипите на ЈПКД ,,Комуналец ,, Струмица редовно излегуваат на

Види повеќе

јули 23, 2018

(ФОТОГАЛЕРИЈА) УЛИЦА „ЈАНКО ЦВЕТИНОВ“ ИЛИ УЛИЦА „ДЕПОНИЈА“?

Веќе подолго време улицата „Јанко Цветинов“ во Струмица личи баш

Види повеќе