УБИЕЦОТ НА ОКОЛИНАТА: Погледнете ги новите фотографии, дали депонијата во Добрашинци е главниот виновник за загаденоста во Струмица?

октомври 24, 2018

Граѓаните по трет пат ги прашуваат надлежните, дали е ова нормално? На претходните фотографии од депонијата во Добрашинци можевме да ја забележиме штетноста на депонијата и како свињите се хранат од неа, но денеска ни пристигнаа нови фотографии кои се направени од поголема далечина, а вие самите можете да забележите чадот од депонијата низ колкава површина се простира. По овие фотографии може да речеме со сигурност дека депонијата во Добрашинци е една од најголемите ако не и најголемата причина за загадениот воздух во Струмица.

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: