strumica denes logo

(ФОТО) РУБРИКА: ПРОБЛЕМ ВО СТРУМИЦА – ВО БЛИЗИНА НА МАНАСТИРОТ „СВ.ИЛИЈА“ ИЗНИКНА ДЕПОНИЈА!

Автор:

Датум:

септември 17, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

септември 17, 2018

Категории:

Култура

Манастирот „Св.Илија“ е едно од најубавите места каде струмичани најмногу уживаат. Но, синоќа во порака ни беа испратени фотографии како во близина на манастирот „изникнала“ депонија која од ден на ден се повеќе расте. Негрижата на некои граѓани за природата не престанува, од друга страна пак надлежните не превзимаат никакви мерки за да бидат казнети истите луѓе. Во продолжение погледнете ги фотографиите: