strumica denes logo
чистење

март 23, 2019

ВО СТРУМИЦА ПРОДОЛЖУВААТ АКЦИИТЕ ЗА ЧИСТЕЊЕ НА КОМУНАЛНИОТ ОТПАД!

Продолжуваат акциите за чистење на комуналниот отпад во повеќе населени

Види повеќе

декември 10, 2018

Повторно исчистена дивата депонија покрај патот кон населено место Костурино

Работната единица од одделението “Комунална хигиена“ од ЈКПД „Комуналец“ минатата

Види повеќе

септември 19, 2018

КОМУНАЛЕЦ И ПО СВЕТСКИОТ ДЕН НА ЧИСТЕЊЕТО ПРОДОЛЖУВА СО СВОИТЕ АКЦИИ!

И по светскиот ден чистењето – 15 септември, јавното претпријатие

Види повеќе

септември 13, 2018

УМС Струмица ги повика сограѓаните да се приклучат на еко акцијата ,,Без губре, без изговори”

На 15 септевмри светскиот ден на чистењето Унијата на Млади

Види повеќе

август 21, 2018

„Комуналец“ врши генерално чистење и дезинфицирање на градскиот плоштад

По завршувањето на Струмица опен фестивалот и собирањето на вкупно

Види повеќе

јули 11, 2018

„Комуналец“ денеска комплетно го исчисти селото Водоча

Акцијата за генерално чистење на населените места продолжи и денеска.

Види повеќе

јуни 1, 2018

„Комуналец“ го чисти поројот Крушевска Република

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ започна со генерално чистење

Види повеќе

април 21, 2018

Учениците и вработените во ООУ „Даме Груев“ од Куклиш спроведоа еколошка акција

Работно беше денеска во основното општинско училиште „Даме Груев“ во

Види повеќе

април 17, 2018

Општина Струмица ги чисти одводните канали во Муртино!

Општина Струмица продолжи со чистењето на одводните канали за прифаќање

Види повеќе