Perdormire

Tag - БАНИЦА

Екологија Струмица

Подрачното училиште во село Баница при О.О.У. „Сандо Масев“ го прифатија Еко-Предизвикот!

Во рамките на кампањата „Еко фронт-Чиста да ни е“, денес 8 мај 2019 година, се реализира уште една акција на герила проектот „Еко Фронт ПРЕДИЗВИК“. Овој пат...

Хроника

(ФОТО) Oд устата на четиригодишно дете во Струмица изваден инсект кој бил пронајден во неговото јадење!

Мајка на четиригодишно дете од Струмица се пожали дека од устата на нејзиниот син извадила инсект кој бил пронајдел во неговото јадење, односно баница која ја...

Струмица Хроника

МАСАКАР ВО БАНИЦА: ГОЛЕМА ТЕПАЧКА СО СЕКИРИ, ЕДНО ЛИЦЕ ИТНО ПРЕНЕСЕН НА КЛИНИКИТЕ ВО СКОПЈЕ!

Како што потврдија за порталот Струмица Денес од струмичката болница, голема тепачка со секири се случила денеска околу 12:00 часот во село Баница. Од...