strumica denes logo
БАНИЦА

септември 27, 2018

ДВЕ ЛИЦА ПРЕНЕСЕНИ ВО СТРУМИЧКАТА БОЛНИЦА ПО ПОЖАРОТ ВО БАНИЦА!

Двајца жители на селото Баница итно се пренесени во струмичката

Види повеќе