strumica denes logo

И.Р ОД БАНИЦА КОЈ СЕ БАРАЛ СО ПОТЕРНИЦА ПОРАДИ БЕГСТВО ОД ЗАТВОР, КОНЕЧНО Е ПРИВЕДЕН!

Автор:

Датум:

март 16, 2019

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

март 16, 2019

Категории:

Хроника

На 11.03.2019 година во 17.00 часот во Полициската станица Струмица бил приведен И.Р.(40) од село Баница, кој се барал по потерница поради бегство од Затвор Струмица. Во 17.30 часот лицето било предадено во Затвор Струмица.

ФОТО:ИНТЕРНЕТ