Home

Perdormire
Хроника

(ФОТО) Oд устата на четиригодишно дете во Струмица изваден инсект кој бил пронајден во неговото јадење!

Home

Мајка на четиригодишно дете од Струмица се пожали дека од устата на нејзиниот син извадила инсект кој бил пронајдел во неговото јадење, односно баница која ја купиле во еден од млечните ресторани во Струмица. Ова е навистина нехигиенско од страна на млечниот ресторан, бидејќи четиригодишното дете можело да се затруе доколку неговата мајка не го забележала инсектот…