strumica denes logo

(ФОТО) Голема тепачка во Баница со лопати за време на свадба!

Автор:

Датум:

ноември 16, 2018

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

ноември 16, 2018

Категории:

Хроника

Голема тепачка за време на свадба во струмичка Баница. Како што не информираа очевидците, од обична караница прераснало во голема тепачка со лопати во која еден е потешко повреден. Овие денови Баница е во фокусот на проблемите, народот секојдневно реагира дека конечно таму треба да се стави ред и мир.