strumica denes logo
Забава

март 16, 2018

ВИДЕО: „Назад, назад Калино моме“ во изведба на Пере Јованов и Горан Алич

Мир, убавина, волшебство… Така би ја опишале новата преработка на

Види повеќе

март 16, 2018

Oткриен тајниот рецепт за подготовка на совршено тесто за пица

  Конечно е откриена тајната на рецептата за совршено тесто

Види повеќе

март 7, 2018

Работи кои ги има само во Струмица

1. Само во Струмица можеш да учиш медицина во „земјоделското“

Види повеќе

март 7, 2018

ВИДЕО: „Назад, назад Калино моме“ во изведба на Пере Јованов и Горан Алич

Мир, убавина, волшебство… Така би ја опишале новата преработка на

Види повеќе

март 7, 2018

Oткриен тајниот рецепт за подготовка на совршено тесто за пица

  Конечно е откриена тајната на рецептата за совршено тесто

Види повеќе

март 7, 2018

Туристичкиот комплекс „Бела Вода“ – Рај на земјата

Сите ние постојано велиме дека Македонија е прекрасна, но голем

Види повеќе

март 7, 2018

Струмица во времето на Југославија

Повеќето од луѓето во Струмица па и во останатите градови

Види повеќе

март 7, 2018

Корчо Војвода Струмички јунак

Во почетокот на 18 век Видинскиот Паша Пазваноглу се одметнал

Види повеќе