strumica denes logo

Музичкото семејство – Џорлеви низ сеќавањата на избледените фотографии

Автор:

Датум:

март 7, 2018

Категории:

Забава

Автор:

Датум:

март 7, 2018

Категории:

Забава

Не постои струмичанец што не знае барем по еден од Џорлеви. А не постои ни струмичанец кој не слушнал за песните „Не кажувај либе добра ноќ“ , „Фато мори душманке“ и уште стотици песни кои се дел од творештвото токму на еден од најголемите композитори на сите времиња, големиот Наско Џорлев. Струмица Денес ви избра фотографии на којшто ќе можете да се потсетите на струмичкото семејство – Џорлеви.

1395284_944286148938066_7254761769614374953_n

10361564_944286785604669_8020334904448422604_n

10423917_944286498938031_8158106828902411769_n

10429406_944286258938055_5462309125276838367_n

10954928_944286802271334_3725661526347742726_n

10985372_944286618938019_8528774202596741293_n

11002586_944286872271327_6709950346122694917_n

11006444_944286725604675_4391641933616890016_n

11009121_944286158938065_5218956638858118514_n

11035701_944286505604697_3677842252324700032_n