strumica denes logo

Струмица во времето на Југославија

Автор:

Датум:

март 7, 2018

Категории:

Забава

Автор:

Датум:

март 7, 2018

Категории:

Забава

Повеќето од луѓето во Струмица па и во останатите градови жалат по Југославија. Велат дека животот бил многу помирен, немало никакви немири, секој бил вработен и можел да го издржува своето семејство. По повод вчерашниот ден 25 Мај – ден на младоста во Титовата Југославија еве како изгледала прославата или манифестацијата во нашата Струмица.

13237593_1207756022591076_2924920824760971369_n

13239367_1207756015924410_7952698985347512663_n

13240761_1207756019257743_3236822576118440339_n

ФОТО: СТАРА СТРУМИЦА