bandr
ВМРО-ДПМНЕ

ИНТЕВЈУ НА ДАЈАНЧО ЕФТИМОВ ЗА ЈАВНО.МК:ПРАВДАТА БЕЗ СИЛА Е НЕМОЌНА,СИЛАТА БЕЗ ПРАВДА Е ТИРАНСКА!

ЈАВНО: Која е Вашата најголема активност во моментов, кој проблем го согледувате како нај актуелен? Владеењето на правото и правната држава беше темата на...

ВМРО-ДПМНЕ Ново Село

Интервју со Николчо Стоилков кандидат за градоначалник: Ќе работам на тоа младите од Ново Село да не се иселуваат!

  Како човек кој цел живот го поминал во Ново село со право можам да кажам дека ситуацијата тука сега е очајна. Општината граничи со ЕУ, а не се црпат...

ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ: УМС СТРУМИЦА ПОДГОТВЕНА ЗА ИЗБОРИТЕ, ВЕЧЕРВА ОКОЛУ СТОТИНА МЛАДИ ОДРЖАА СРЕДБА СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЈОВАН ЈАУЛЕСКИ И СЕКРЕТАРОТ ГОРЈАН ДОНЕВ!

Вечерва средба со околу стотина млади активисти на УМС во просториите на Комитетот на ВМРО- ДПМНЕ одржа Претседателот Јован Јаулески и Секретарот Горјан Донев...

ВМРО-ДПМНЕ

УМС: БЕЗ НИКАКВИ РЕАЛНИ АРГУМЕНТИ, УМС ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА Е ПОСОЧЕНА ЗА ВАНДАЛИЗМОТ ВО ГРАДОТ-ВАШАТА КАЗНА НАСКОРО ЌЕ ПРИСТИГНЕ ОД НАРОДОТ!

Почитувани сограѓани, Преку социјалните мрежи, од страна на лица блиски на актуелната власт и без никакви реални аргументи УМС ВМРО- ДПМНЕ Струмица е брутално...

ВМРО-ДПМНЕ

УМС НА ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА СО ДЕЛЕЊЕ НА ФЛАЕРИ СО МИСЛА НА БОРИС ТРАЈКОВСКИ ЗА МЛАДИТЕ, ЈА ОДБЕЛЕЖАА 15-ГОДИШНИНАТА ОД НЕГОВОТО ЗАГИНУВАЊЕ!

  Денеска ја одбележуваме 15-годишнината од загинувањето на Претседателот на Република Македонија  Борис Трајковски. Во име на неговиот спомен УМС НА ВМРО...