Perdormire

Екологија

Екологија Струмица

СООПШТЕНИЕ: ВО НЕДЕЛА ЕСЕНСКО КРОЕЊЕ НА ДРВОРЕДИТЕ ОД „ГЛОБАЛ“ ДО ФОНТАНАТА НА КРУЖНИОТ ТЕК!

На ден 01.12.2019 година (недела) екипи на ЈПКД „Комуналец“ во соработка со Општина Струмица, ќе извршат есенско кроење на дрворедите кои се наоѓаат на...

Екологија

УЖАС: Искасапиле коњ и го фрлиле во Пречистителната станица во Струмица, „Комуналец“ најави краток застој на работата!

Деновиве во Пречистителната Станица за Отпадни Води се случи несекојдневна ситуација која предизвика огромни проблеми, материјални трошкови и краток застој во...