Home

Perdormire

Екологија

Екологија Струмица

ЌЕ СЕ ИСКЛУЧУВААТ СИТЕ ОД ВОДОВОДНАТА МРЕЖА НА ДИВИ ПРИКЛУЧОЦИ ВО БАНСКО, ИЗВЕСТУВААТ ОД „КОМУНАЛЕЦ“

ЈПКД „КОМУНАЛЕЦ“ – СТРУМИЦА: ЈПКД Комуналец ги информира граганите од населеното место с.Банско дека во текот на денешниот ден и во деновите кои...

Екологија Струмица

„ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД 2022“ НА 8 МАЈ ВО СТРУМИЦА ВО ИНДУСТРИСКАТА ЗОНА АГРОБЕРЗА – ЗАЕДНО ЗА ПОЗДРАВА И ПОЗЕЛЕНА ИДНИНА!

Општина Струмица во Соработка со ЈПКД „Комуналец„ ја започнува акцијата ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД 2022 на 8 мај во индустриската зона Агроберза со почеток во 9 часот...

Екологија Струмица

ЖИВОТНАТА СРЕДИНА Е ЗАЕДНИЧКА ОДГОВОРНОСТ: ЗАСАДЕНИ ДРВЦА ВО УЧИЛИШНАТА ЕКОНОМИЈА НА СОУУД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ – СТРУМИЦА!

СОУУД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ – СТРУМИЦА: 🌳 ЖИВОТНАТА СРЕДИНА Е ЗАЕДНИЧКА ОДГОВОРНОСТ 🌿 Заедно со претставници од земјоделската задруга ЗЗ...

Екологија Струмица

СТРУМИЧКАТА ОКОЛИНА ПО ВТОР ПАТ МАСОВНО СЕ СОЕДИНУВА , СИТЕ СО ЕДНА ЗАЕДНИЧКА ЦЕЛ: EKO АКЦИЈА „ЧИСТИ РИДОВИ ЗА СИТЕ”

СТРУМИЧКАТА ОКОЛИНА ПО ВТОР ПАТ МАСОВНО СЕ СОЕДИНУВА , СИТЕ СО ЕДНА ЗАЕДНИЧКА ЦЕЛ: 🌳 EKO АКЦИЈА “ЧИСТИ РИДОВИ ЗА СИТЕ” 2 🌳 После...

Екологија Струмица

ПРОТЕСТ ЗА ЗАШТИТА НА БЕЛАСИЦА: Во недела ќе бидат блокирани патиштата што водат кон водопадите во Колешино!

Фејсбук објава на групата „Ја штитам Беласица“ : Протестот ќе биде на 6 март (недела),протестот ќе започне од 11:00ч, ќе бидат блокирани патиштата што водат...

Екологија Струмица Хроника

ВИДЕО) КОСТА КОСТАДИНОВ: Ова не личи на Струмица, ова не се одлики на струмичани, поднесени се кривични пријави!

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица: Ова не личи на Струмица, ова не се одлики на струмичани. Превземаме радикални чекори за справување со...

Екологија Струмица

КОСТА КОСТАДИНОВ: ВЕТИВ НА ЖИТЕЛИТЕ ОД САЧЕВО ДЕКА ЌЕ ЈА ИСЧИСТИМЕ ДИВАТА ДЕПОНИЈА И ЌЕ ГИ СРЕДИМЕ БАНКИНИТЕ, ИСТОТО БАРАЊЕ Е РЕАЛИЗИРАНО!

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица: Ветив на жителите од Сачево дека заедно со Комуналец Струмица ќе ја исчистиме дивата депонија и дека ќе ги...