ЗА ПОЧИСТА СТРУМИЦА: ГРАЃАНИТЕ ПОЧНАА ДА СЕЛЕКТИРААТ!

март 31, 2023

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Струмичанки и струмичани почнаа да селектираат.

Ова е само еден чекор напред кон почиста Струмица, имаме уште многу работа, но најважно почнавме и враќање назад нема.

Благодарам за совесните мои струмичани кои искрено и од срце си ја сакаат Струмица.

Иако во оваа фаза е практично неисплатливо собирањето сепак е една од најважните иницијативи која ја имаме имплементирано.

Да селектираме за чиста Струмица!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ