strumica denes logo
Здрава Котлина

ноември 2, 2018

ЗДРАВА КОТЛИНА: ПОВИК ДО ГРАЃАНИТЕ СИТЕ ПРОТИВ РУДНИКОТ НА СМРТТА!

ЗДРАВА КОТЛИНА: Почитувани граѓани на Струмица и струмичко! Со оглед

Види повеќе

октомври 9, 2018

ЗДРАВА КОТЛИНА СО БАРАЊЕ ДО ВЛАДАТА: РЕШЕТЕ ГО РУДНИКОТ НА СМРТТА ИЛИ НАРОДОТ ЌЕ ГО РЕШИ

Здрава Котлина:  (Јавно барање до Влада на Република Македонија и

Види повеќе

септември 10, 2018

КРУМ ВЕЛКОВ: КАКО И СО ШТО ЌЕ НЀ УБИВА РУДНИКОТ НА СМРТТА!

Фејсбук статус на Крум Велков: Извадоци од специјалистичкиот труд на

Види повеќе

август 25, 2018

(ВИДЕО) ЗДРАВА КОТЛИНА: ДЕНЕС СТРУМИЧАНИ СВИРЕА ПРОТИВ РУДНИКОТ ИЛОВИЦА

ЗДРАВА КОТЛИНА: Денеска, сабота 25 август, без блокада, на раскрсницата

Види повеќе

јули 26, 2018

„Здрава котлина“: Владата излезе со манипулативно соопштение, ние сме против рудникот на смртта Иловица-Штука

Еколошкото здружение „Здрава котлина“ го демантира соопштението на Владата на

Види повеќе

јули 23, 2018

ЗДРАВА КОТЛИНА СО БАРАЊЕ ДО ВЛАДАТА: ДА СЕ ОБЈАВИ ЦЕЛИОТ ТРАНСКРИПТ ОД СРЕДБАТА ВО СТРУМИЦА

ЗДРАВА КОТЛИНА: Како еден од условите за наше идно присуство

Види повеќе

јуни 16, 2018

Протестен марш на Струмичани против рудникот за злато

„Струмица и Струмичко против рудникот на смртта“ беше мотото на

Види повеќе

јуни 15, 2018

АПЕЛ ЗА ПРОТЕСТЕН МАРШ ПРОТИВ РУДНИКОТ ВО ИЛОВИЦА!

Драги жители на сите струмички општини! Кога ,,Здрава котлина,, пред

Види повеќе