strumica denes logo

ЗДРАВА КОТЛИНА СО БАРАЊЕ ДО ВЛАДАТА: ДА СЕ ОБЈАВИ ЦЕЛИОТ ТРАНСКРИПТ ОД СРЕДБАТА ВО СТРУМИЦА

Автор:

Датум:

јули 23, 2018

Категории:

Здрава Котлина

Автор:

Датум:

јули 23, 2018

Категории:

Здрава Котлина

ЗДРАВА КОТЛИНА:

Како еден од условите за наше идно присуство на средбите кои ги организира Владата на Република Македонија, бараме да биде објавен целосниот транскрип (или видео снимка) од консултативната средба, одржана во Струмица, која Владата и службите ја снимаа по службен протокол. На тој начин, граѓаните сами ќе се уверат кој бил присутен, кој што рекол и за што се залагал на таа средба. Останатите услови за наше натамошно учество на предвидените средби ќе ги објавиме наскоро.