strumica denes logo
воздух

февруари 1, 2019

(ФОТО) Инспекторите денеска открија двајца загадувачи на амбиенталниот воздух!

Oвластениот комунален инспектор и овластениот инспектор за животна средина од

Види повеќе

декември 9, 2018

СИНОЌА СТРУМИЦА БЕШЕ НАЈЗАГАДЕН ГРАД ВО ЕВРОПА!

Ова се податоците од загаденоста со ПМ 10 честитчки во

Види повеќе

декември 5, 2018

ОПШТИНА СТРУМИЦА СО ПРЕПОРАКИ ДО ГРАЃАНИТЕ ЗА ЗАШТИТА ОД ЗАГАДУВАЊЕТО НА ВОЗДУХОТ!

Врз основа на добиеното известување од Министерството за животна средина

Види повеќе

ноември 16, 2018

Донесен акционен план за подобрување на квалитетот на амбиенталниот воздух во Струмица

Советот на општина Струмица на денешната седница го усвои Акциониот

Види повеќе

ноември 9, 2018

(ФОТОГАЛЕРИЈА) КОНЕЧНО: КАЗНЕТИ ПОВЕЌЕ ЗАГАДУВАЧИ НА ВОЗДУХОТ ВО СТРУМИЦА!

Доаѓа периодот од годината во кој поради временските услови започнува

Види повеќе

ноември 1, 2018

СТРУМИЦА СИНОЌА ВИСОКО ЗАГАДЕНА!

Се гушат граѓаните во Струмица. Воздухот синоќа беше високо загаден.

Види повеќе

октомври 6, 2018

(ВИДЕО) РУБРИКА: ПРОБЛЕМ ВО СТРУМИЦА – ЌЕ ПРЕСТАНЕ ЛИ ПАЛЕЊЕТО ОТПАД НА ТРАНЗИТОТ? – РЕАКЦИЈА НА ГРАЃАНИ!

„Ќе престане ли некогаш палењето отпад и загадувањето на воздхот

Види повеќе