strumica denes logo

СИНОЌА СТРУМИЦА БЕШЕ НАЈЗАГАДЕН ГРАД ВО ЕВРОПА!

Автор:

Датум:

декември 9, 2018

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

декември 9, 2018

Категории:

Хроника

Ова се податоците од загаденоста со ПМ 10 честитчки во градовите низ Македонија во 20:00 часот. Како што можете да видите, најзагаден град во Македонија и Европа беше Струмицa, a повеќе македонски политичари реагираа на тоа и на социјалните мрежи поставувајќи го прашањето: Зошто Струмица се гуши кога со години се зборуваше дека Струмица е гасифицирана?

 

Засега надлежните немаат преземено поконкретни мерки за решавање на овој проблем.