strumica denes logo

СТРУМИЦА СИНОЌА ВИСОКО ЗАГАДЕНА!

Автор:

Датум:

ноември 1, 2018

Категории:

Екологија

Автор:

Датум:

ноември 1, 2018

Категории:

Екологија

Се гушат граѓаните во Струмица. Воздухот синоќа беше високо загаден. Измерени се 298 ПМ честички на 100 микрограми во 17:00 часот, преку апликацијата Мој воздух.