ВЛАХОВ

април 18, 2019

СОУУД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ОРГАНИЗИРА ХУМАНИТАРЕН ТУРНИР ВО СЕРВА!

Во вторник, 23 Април во спортската сала на СОУУД ,,Димитар

Види повеќе

март 27, 2019

ИСТОРИЧАРИТЕ НА СОУУД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ СО ИЗЛОЖБА „100 ГОДИНИ ОД МАКЕДОНСКИОТ ФРОНТ“

Денеска,на 27.3.2019 г. во СОУУД”Димитар Влахов” се случи свечено отворање

Види повеќе

февруари 25, 2019

МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ НА СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ЧАСОВИТЕ ПО ПРАКТИЧНА НАСТАВА ГИ РЕАЛИЗИРАА ВО ПСИХИЈАТРИСКАТА БОЛНИЦА ВО НЕГОРЦИ!

Учениците од III-9, здравствена стука, образовен профил медицински сестри заедно

Види повеќе

октомври 14, 2018

Во вторник СОУУД „Димитар Влахов“ ќе го одбележи Светскиот ден на храната

На ден (16.10.2018 год.) по повод Светскиот ден на храната

Види повеќе

август 22, 2018

(ФОТО) ДОДЕЛУВАЊЕ НА ДИПЛОМИ СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“-СТРУМИЦА НА ГЕНЕРАЦИЈА 2014\2018!

Во училишниот двор на СОУ „Димитар Влахов“-Струмица, вчера на свечена

Види повеќе

мај 9, 2018

Меѓународна соработка на СОУУД „Димитар Влахов“ од Струмица со училиште од Пожаревац, Србија

  Во работна посета на средното општинско училиште „Димитар Влахов“

Види повеќе