strumica denes logo
СОУ ЈАНЕ САНДАНСКИ

април 15, 2019

ОДЛИЧНИ КАКО И СЕКОГАШ: СОУ „ЈАНЕ САНДАНСКИ“ СЕ ВРАТИ СО ДЕСЕТТИНА НАГРАДИ ОД МАССУМ 2019!

Учениците на СОУ „Јане Сандански“ се вратија со десетина награди

Види повеќе

април 7, 2019

СИМОНА ЗЛАТАНОВА ОД СОУ „ЈАНЕ САНДАНСКИ“ УЧЕСТВУВАШЕ НА „MODEL UNITED NATIONS“ ВО МОСТАР!

Ученичката на СОУ „Јане Сандански“ Симона Златанова од 20 до

Види повеќе

март 27, 2019

С.О.У. „Јане Сандански“ со активности за уредување на дворот во училиштето

Наставниот кадар и учениците во С.О.У. „Јане Сандански“ во следниот

Види повеќе

март 18, 2019

СОУ „ЈАНЕ САНДАНСКИ“ се прилучи на Envirate Week!

Со садење на дрвја во дворот на училиштето и кај

Види повеќе

јануари 17, 2019

Средното општинско училиште „Јане Сандански“ доби нова термичка фасада

Заврши поставувањето на нова термичка фасада на средното општинско училиште

Види повеќе

декември 13, 2018

КОЈ АКО НЕ ТОЈ: Димитар Џорлев со бронзен медал од олимпијадата во Боцвана

Ученикот од СОУ „Јане Сандански“ – Димитар Џорлев учествуваше на

Види повеќе

ноември 16, 2018

Донирајте за нашите ученици од СОУ „Јане Сандански“ да заминат на Олимпијада во Африка!

Донирајте на: https://www.facebook.com/donate/260343107985835/260343954652417/ Преку интернет-донации се собрани вкупно 571 од

Види повеќе

ноември 14, 2018

Второ учество на ученици од СОУ „Јане Сандански“ на Иранската геометриска олимпијада

Учениците од СОУ „Јане САНДАНСКИ“-Струмица, Димитар Звонимир Митев од IV

Види повеќе