strumica denes logo

СОУ „ЈАНЕ САНДАНСКИ“ ЗАЕДНО СО ЦЕНТАРОТ „МАЈКА ТЕРЕЗА“ ОД ГЕВГЕЛИЈА ЗА ЛИЦА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ, ОРГАНИЗИРАА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА!

Автор:

Датум:

април 11, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

април 11, 2019

Категории:

Струмица

Центарот Мајка Тереза од Гевгелија за лица со посебни потреби заедно со Средното општинсо училиште „Јане Сандански“- Струмица организираа хуманитарна акција со продавање производи изработени од штитениците на Центарот. Акцијата се спроведе во среда, на 10ти април 2019 година од 11.00 до 14.00 часот. Собраните средства ќе бидат наменети за штитениците на Центар Мајка Тереза Гевгелија.