strumica denes logo
СОУ ЈАНЕ САНДАНСКИ

октомври 16, 2018

Големиот уметник и хуманист Живко Поповски-Цветин во посета на СОУ „Јане Сандански“-Струмица

Во посета на СОУ „Јане Сандански“ беше големиот македонски ликовен

Види повеќе

мај 17, 2018

Одржана еднодневна работилница во Струмица за изработка на еко-проекти преку игри за деца од предучилишна возраст

Во рамките на реализацијата на проектот „Еко-градинки за одржлива иднина“,на

Види повеќе

април 24, 2018

СОУ „Јане Сандански“ одржа музичко-сценски перформанс за паметење!

Во рамките на одбележувањето на патрониот празник на средното општинско

Види повеќе

април 23, 2018

Златен медал за најдобра видео реклама за СОУ „ЈАНЕ САНДАНСКИ“, заврши натпреварот на МАССУМ

Вкупно 45 ученици од СОУ „ЈАНЕ САНДАНСКИ“ под менторство на

Види повеќе