Home

Perdormire

Tag - снег

Временска прогноза

УХМР: Новата година ќе ја дочекаме со снег – временска прогноза до крај на месец декември

Иако до пред некој ден имавме доста високи дневни температури кои наликуваат на пролет, сепак есента овие денови си ги покажа своите заби. Ниски и дневни и...

Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Потсетување од минатата година: Струмичани со нетрпение го очекуваат првиот снег!

Секоја година радоста на струмичани по паѓањето на првиот снег во Струмица нема крај! Но, додека го очекуваме првиот снег за оваа година, да се потсетиме на...