Home

Perdormire
Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Потсетување од минатата година: Струмичани со нетрпение го очекуваат првиот снег!

Home

Секоја година радоста на струмичани по паѓањето на првиот снег во Струмица нема крај! Но, додека го очекуваме првиот снег за оваа година, да се потсетиме на минатата преку фотогалеријата: