strumica denes logo
референдум

октомври 3, 2018

(ВИДЕО) ГРАЖДАНЛИЕВ: НИСКАТА ИЗЛЕЗНОСТ ВО ЗЕМЈОДЕЛСКИТЕ РЕГИОНИ Е ПОРАКА ЗА ВЛАСТА!

Интегрален текст од прес-конферецијата на Гражданлиев, а веднаш по текстот

Види повеќе

октомври 3, 2018

(ВИДЕО) ДОНЕВ: ПОЛИТИКИТЕ НА ЗАЕВ ПОРАЗЕНИ ВО СТРУМИЦА, ВО МУРТИНО И ОД СОСЕДИТЕ!

Во продолжение интегрален текст од прес-конференцијата на Донев, по текстот

Види повеќе

октомври 1, 2018

НОВО СЕЛО „РЕКОРДЕРИ“ ВО НЕИЗЛЕЗНОСТ НА РЕФЕРЕНДУМОТ!

Kако што веќе добро знаете, Македонија вчера гласаше на референдумот

Види повеќе

октомври 1, 2018

КАКВИ СЕ БРОЈКИТЕ НА РЕФЕРЕНДУМОТ ВО СТРУМИЦА? КРИЗНИОТ ШТАБ ИЗЈАВИ ДЕКА ИМАЛО НЕРЕГУЛАРНОСТИ ВО ТУРСКОТО МААЛО!

Струмица вчера се изјасни на референдумот кој го опфаќаше прашањето

Види повеќе

септември 14, 2018

Даскаловски: НАТО и ЕУ се семејства на здружени партнери со кои ја гарантираме иднината на нашите деца

Интегрален текст од прес конференцијата на Марјан Даскаловски, претседател на

Види повеќе