Home

Perdormire

Tag - НОВО

Култура

НОВО ВО СТРУМИЦА: „МАРТИ ХИГИЕНА“ – АГЕНЦИЈА ЗА ОДРЖУВАЊЕ, ЗАСТАПУВАЊЕ И УПРАВУВАЊЕ СО СТАНБЕН И ДЕЛОВЕН ПРОСТОР!

„МАРТИ ХИГИЕНА“ е името на новата агенција во Струмица која максимално со своите квалитети и искуство ќе се погрижи за одржување, застапување и управување со...

Забава

СТРУМИЦА ГО ВРАЌА ЕПИТЕТОТ ЗА НАЈДОБАР ГРАД НА НОЌНИ ЖУРКИ: НИКОЛА ТУНЕВ ОТВАРА НОВ НОЌЕН КЛУБ!

Струмица конечно ќе го врати епитетот за најдобар град за ноќни журки во Македонија. Долгогодишниот успешен менаџер од Струмица Никола Тунев(Шумац), одлучи сам...

Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: ДЕНТАНОВА Д-р БОЈАН ИВАНОВ Е НОВАТА СТОМАТОЛОШКА ОРДИНАЦИЈА ВО ГРАДОТ!

На 1 септември во сабота официјално и свечено се отвори новата стоматолошка ординација во Струмица ДЕНТАНОВА Д-р БОЈАН ИВАНОВ на кое присуствуваа многу гости...

Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА+ВИДЕО) НОВО ВО СТРУМИЦА: ОТВОРЕН НОВ ИТАЛЈАНСКИ РЕСТОРАН – DEGUSTO ВО КОЈ СИГУРНО ЌЕ УЖИВАТЕ!

Неодамна во Струмица се случи спектакуларно отварање на новиот современ италјански ресторан во Струмица – ДЕГУСТО во кој струмичани со сигурност ќе...