strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: ДЕНТАНОВА Д-р БОЈАН ИВАНОВ Е НОВАТА СТОМАТОЛОШКА ОРДИНАЦИЈА ВО ГРАДОТ!

Автор:

Датум:

септември 3, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

септември 3, 2018

Категории:

Култура

На 1 септември во сабота официјално и свечено се отвори новата стоматолошка ординација во Струмица ДЕНТАНОВА Д-р БОЈАН ИВАНОВ на кое присуствуваа многу гости. По повеќегодишно работење во реномирани ординации Д-р Бојан Иванов ја основа својата сопствена стоматолошка ординација- ПЗУ ДЕНТАНОВА каде се нудат стоматолошки услуги со највисок квалитет. Повелете во пријатен и релаксиран амбиент и дозволете ни да се погрижиме за вашата насмевка. ПЗУ ДЕНТАНОВА се наоѓа веднаш наспроти главниот влез на новата градска болница во Струмица.

Во продолжение погледнете ја фотогалеријата: