strumica denes logo

СТРУМИЦА ГО ВРАЌА ЕПИТЕТОТ ЗА НАЈДОБАР ГРАД НА НОЌНИ ЖУРКИ: НИКОЛА ТУНЕВ ОТВАРА НОВ НОЌЕН КЛУБ!

Автор:

Датум:

ноември 29, 2018

Категории:

Забава

Автор:

Датум:

ноември 29, 2018

Категории:

Забава

Струмица конечно ќе го врати епитетот за најдобар град за ноќни журки во Македонија. Долгогодишниот успешен менаџер од Струмица Никола Тунев(Шумац), одлучи сам да ја врати Струмица и ноќниот живот во неа таму каде што всушност и некогаш била – на врвот! Шумац во изјава за Струмица денес ја потврди информацијата која деновиве кружи низ чаршијата дека се отвара нов ноќен клуб во градот.

„Со овој проект сите заедно ќе се обединиме, време е!“ – изјави Тунев за нашиот портал.