НОВО ВО СТРУМИЦА: „МАРТИ ХИГИЕНА“ – АГЕНЦИЈА ЗА ОДРЖУВАЊЕ, ЗАСТАПУВАЊЕ И УПРАВУВАЊЕ СО СТАНБЕН И ДЕЛОВЕН ПРОСТОР!

декември 21, 2018

„МАРТИ ХИГИЕНА“ е името на новата агенција во Струмица која максимално со своите квалитети и искуство ќе се погрижи за одржување, застапување и управување со станбените и деловните простори во Струмица.

„МАРТИ ХИГИЕНА“ може да ги пронајдете на улицата „Васил Сурчев“ бр. 14 A1, а нивниот контакт е следен:078 314 801.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: