strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: Adorlee – ново место во градот за љубителите на уникатни подароци!

Автор:

Датум:

мај 9, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 9, 2018

Категории:

Култура

Повелете во новоотворениот гифт шоп во Струмица, “Adorlee”на улица 4ти Јули, бр.8, каде што се е возможно и секој е добредојден. Adorlee нуди огромен избор на свежо и вештачко цвеќе, кутии за пакување подароци, играчки,чоколадо, алкохол, балони и слично. Изборот константно се надокнадува па така со сигурност ќе пронајдете нешто ново, интересно и забавно секогаш кога ќе ја посетите продавницата.