(ФОТОГАЛЕРИЈА+ВИДЕО) НОВО ВО СТРУМИЦА: ОТВОРЕН НОВ ИТАЛЈАНСКИ РЕСТОРАН – DEGUSTO ВО КОЈ СИГУРНО ЌЕ УЖИВАТЕ!

август 4, 2018

Неодамна во Струмица се случи спектакуларно отварање на новиот современ италјански ресторан во Струмица – ДЕГУСТО во кој струмичани со сигурност ќе уживаат. На отварањето присуствуваа многу гости кои им посакаа на сопствениците успешна и долга работа!

„Се менува стилот на јадењето во Струмица со чаша вино и добра паста и секако добра риба. Јадењето без вино е како ден без сонце. Кујната на ДЕГУСТО е полна со љубов“ – изјави за порталот Струмица Денес сопственичката на ресторанот.

Во продолжение погледнете го видеото и целосната фотогалерија од самото отварање:

   

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: