Home

Perdormire

Tag - Јаневски

Култура

Градоначалникот Јаневски им го честиташе првиот училишен ден на првачињата:Бидете добри деца и добри ученици!

За учениците од основните и средните училишта денеска започна новата учебна 2018/2019 година. На првиот училишен ден најмногу му се радуваа првачињата. Во...

Култура

Градоначалникот Јаневски со љубителите на филмската уметност уживаа во проекцијата на „Исцелител“

Во рамките на Оф програмата на годинашното издание на „Струмица опен фестивал“, синоќа, струмичани уживаа во проекцијата на македонскиот филм „Исцелител“ во...

Настан

Јаневски: Да го прославиме историскиот успех на нашата земја, добивањето покана за полноправно членство во НАТО

Градоначалникот на општина Струмица, Коста Јаневски, одржа прес конференција на која ги повика граѓаните на Струмица, вечерва на градскиот плоштад, на...

Култура

Градоначалникот Јаневски му ги честиташе големите успеси на Димитар Џорлев на натпреварите по математика

Посветеноста на општина Струмица кон приоритетите кои произлегуваат од Стратегијата за образование ги опфаќа и мерките за развој на знаењата, вештините и...

Култура

Градоначалникот Јаневски одржа средба со новоизбраните претседатели на месните и урбаните заедници

Градоначалникот Коста Јаневски попладнево одржа средба со новоизбраните претседатели на месните и урбаните заедници на општина Струмица. Откако им го честита...