Perdormire

Tag - градоначалник

Струмица

Советот на општина Струмица на 12.06.2018 ((вторник) ќе ја одржи единаесеттата седница во Домот на АРМ со почеток во 11 ,00 часот со следниот Дневен ред:

1. Предлог – Одлука за измена и дополнување на Буџетот на општина Струмица за 2018 година; 2. Предлог –Програма за измена на Програмата за активностите на...

Култура

Градоначалникот Јаневски им ги врачи пехарите на најдобрите екипи на општинскиот натпревар на Црвениот крст

Кабинетот на градоначалникот Коста Јаневски денеска беше полн со млади луѓе со совладани вештини по прва помош и подготвени својата хуманост и солидарност да...

Култура

Градоначалникот Јаневски присуствуваше на одбележувањето на Денот на македонската полиција

Секторот за внатрешни работи – Струмица денеска со повеќе активности го одбележа Денот на македонската полиција. На одбележувањето присуствуваше и празникот на...

Струмица

Градоначалникот Јаневски со дечињата од градинката ја следеа претставата „Животните од фармата“

Градоначалникот Коста Јаневски денеска беше меѓу дечињата во градинката „Детска радост“ – Клон 1. Со нив ја следеше претставата „Животните од фармата“...