strumica denes logo
Госип

јануари 30, 2019

ЈОЦЕ ПАНОВ ОВОЈ ПЕТОК ВО ГОСИП КАФЕ!

01•02.2019 – Овој Петок во Gossip Cafe ни гостува Јоце

Види повеќе

декември 27, 2018

ОВОЈ ПЕТОК ВО GOSSIP CAFE ГОСТУВА НАЈБАРАНИОТ БЕНД ВО МАКЕДОНИЈА – ЛИБЕРО БЕНД!

Овој Петок во Gossip Cafe ни гостува најбараниот бенд во

Види повеќе

ноември 30, 2018

ВЕЧЕРВА БАНИ ПОВТОРНО ВО GOSSIP CAFE!

30•11 – Овој Петок веќе вам познатата БАНИ повторно во

Види повеќе

ноември 21, 2018

Овој петок Зоран Илиев за прв пат во ГОСИП КАФЕ!

23•11 – Овој Петок за прв пат во Gossip Cafe

Види повеќе

ноември 16, 2018

Антонио Пејоски за прв пат оваа сезона во Gossip Cafe

16•11 – Овој Петок за прв пат оваа сезона во

Види повеќе

октомври 30, 2018

ЛИБЕРО БЕНД ЗА ПРВ ПАТ ГОСТУВА ВО GOSSIP CAFE!

Овој Петок, за прв пат во Gossip Cafe гостува најбараниот

Види повеќе

октомври 9, 2018

ПОЗНАТАТА БАЛКАНСКА ЅВЕЗДА АНАБЕЛА ВО ПЕТОК ДОАЃА ВО СТРУМИЦА!

Почитувани Дами и Господа, овој петок 12•10•2018 на заедничко огромно

Види повеќе