strumica denes logo

ПОЗНАТАТА БАЛКАНСКА ЅВЕЗДА АНАБЕЛА ВО ПЕТОК ДОАЃА ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

октомври 9, 2018

Категории:

Забава

Автор:

Датум:

октомври 9, 2018

Категории:

Забава

Почитувани Дами и Господа, овој петок 12•10•2018 на заедничко огромно задоволство Gossip Cafe ви ја претставува балканската ѕвезда Анабела! Повелете сите заедно во еден глас да ги испееме хитовите како: Београд, Забрањено, Емотивно Лабилна и др. екс ју хитови..

Резервации:
📞070 228 765 Софија Андонова
📞072 623 472 Тања Пандева
📞078 698 283 Филип Ѓеоргиев