strumica denes logo

Овој петок Зоран Илиев за прв пат во ГОСИП КАФЕ!

Автор:

Датум:

ноември 21, 2018

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

ноември 21, 2018

Категории:

Струмица

23•11 – Овој Петок за прв пат во Gossip Cafe ни гостува Зоран Илиев, кој ве очекува на квалитетна Екс Ју забава проследена со одлична атмосфера.

Почеток: 21:30 часот

⭐️ Gossip Cafe ! ⭐️

Резервации:
070 228 765 Софија Андонова
072 623 472 Тања Пандева
078 698 283 Филип Ѓеоргиев
078 917 317 Тими Наков

Have you heard the latest gossip?