ОВОЈ ПЕТОК ВО GOSSIP CAFE ГОСТУВА НАЈБАРАНИОТ БЕНД ВО МАКЕДОНИЈА – ЛИБЕРО БЕНД!

декември 27, 2018

Овој Петок во Gossip Cafe ни гостува најбараниот бенд во Македонија – Либеро Бенд, дечките кој со своите настапи ја освоија публиката ширум земјава, ве очекуваат на квалитетна Екс Ју забава проследена со одлична атмосфера.

Почеток: 21:30 часот

⭐️ Gossip Cafe ! ⭐️

Резервации:
📞070 228 765 Софија Андонова
📞072 623 472 Тања Пандева
📞078 698 283 Филип Ѓеоргиев
📞078 917 317 Тими Наков

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: